System trouble reports

This forum is for administrator/moderator updates on system status, updates, enhancements, etc.
Post Reply
User avatar
elc32955
System Manager
Posts: 1985
Joined: Thu Nov 29, 2012 4:32 pm
Location: East Central Florida
Contact:

System trouble reports

Post by elc32955 » Mon May 16, 2016 12:31 am

Hi folks!

I've started a new thread for system trouble reports. If a function on the system is not working correctly, it's eating messages, you're having EMAIL issues, or other such things that the system management needs to know about, put a post up here if it's non-urgent. Anything of an urgent nature should always be posted to my primary EMAIL as well so that I can take quick corrective measures. Again, my email is "elc32955@aol.com".

Thanks
Eric
System Manager and your tourguide for the day. 2015 Caprice 3.6, former NC DPS car, for right now bone stock., .

Ckedin
Posts: 9
Joined: Sat Nov 05, 2016 4:50 am

Re: System trouble reports

Post by Ckedin » Wed Nov 09, 2016 6:37 pm

I tried to upload some pics a few times but get error.
failed on computer and phone.
don't remember exact language of the error - thinking it is the file size or something?
thanks

User avatar
elc32955
System Manager
Posts: 1985
Joined: Thu Nov 29, 2012 4:32 pm
Location: East Central Florida
Contact:

Re: System trouble reports

Post by elc32955 » Thu Nov 10, 2016 7:20 pm

OK, I need specifics in order to troubleshoot this. What format pic(s) were you trying to upload, were they in a forum post or private message, any idea how big the file sizes were? The system is a little finicky on pictures. You might retry it, note the error message, and let me know what it gives you.

Thanks
Eric
System Manager and your tourguide for the day. 2015 Caprice 3.6, former NC DPS car, for right now bone stock., .

Post Reply